Haber Merkezi - Alternatif müzik gruplarından Padme, yeni single çalışmalarını dinleyicisiyle buluşturdu. Padme'nin "Hâlâ?" adlı single çalışması çok zor tutmuş yara kabuklarının kalkıyor olması ile alakalı olmasıyla dikkat çekiyor. Grup şarkılarınıu şu şekilde anlarıyor: "İnsanın çevresine ve kendisine karşı çok denli hissizleştiği bir ortamda, bu yara kabuklarının varlığı ve yokluğunun aslında bir olmasını anlatmaktadır şarkı. Evet, her durum biriciktir ve münferittir." demeye de çalışır, fakat bunu inanılmaz büyük bir başarısızlıkla yapar."

Bodrum'daki antik kent çalışmaları için acil kamulaştırma kararı Bodrum'daki antik kent çalışmaları için acil kamulaştırma kararı

Padme - Hala Cover

Aynı Günün Akşamında” ise Padme'nin bir sonraki albümü “Hâlâ!!"dan zamanda sıkışıp kalmış bir an ve ondan geriye kalanlar hakkında analtım sunuyor. Şarkı hakkında grubun açıklaması şu şekilde: "Hayat, sizi orada terk etse dahi her an yakanızdan tutup çekiştirmeyi ihmal etmiyor. Dünya'nın sonunda da olsa bir gün tekrar yanına geleceğim."

Editör: Deniz Ali Tatar