Politika

Özgür Özel: Kurultaylık bir şey yok, biz evvel ezel beraberiz

CHP lideri Özgür Özel, olimpiyatları takip etmek için bulunduğu Paris'te, "Sağ yanımda Mansur Yavaş sol yanımda Ekrem İmamoğlu olduktan sonra bu takımı kimse yenemez" dedi.

Abone Ol

Olimpiyatları izlemek üzere Paris'te bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, burada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile buluşmasının CHP Kurultayı ile ilgisi olmadığını belirtti. Özel, "Kurultaylık bir şey yok, biz evvel ezel beraberiz" dedi.

ANKA'dan Duygu Güvenç'in haberine göre, yarın açılması planlanan İstanbul Evi'ndeki son hazırlıkları İmamoğlu ile birlikte inceleyen Özel, ANKA Haber Ajansı'na iki başkanla birlikte ziyaretini değerlendirdi.

"Üçümüz ayrı olabilir miyiz?"

"Bundan sonra da hep beraber olacağız" diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Sağ yanımda Mansur Yavaş sol yanımda Ekrem İmamoğlu olduktan sonra bu takımı kimse yenemez. Takım tam kadro bugün tam kadro geldik milli takımı izledik, çok keyifliydi. Üçümüz ayrı olabilir miyiz? Türkiye’yi yeniden demokrasiye kavuşturana kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini yeniden iktidar yapana kadar bu üçlü birlikte çalışmaya devam edecek."