Burdur'da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Burdur'da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖzelKoç Holding’in kurucularından, iş insanı Can Kıraç için İstanbul’daki Bebek Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Kıraç'ın yeri doldurulamayacak bir isim olduğunu belirten Özel, “Türkiye, çok önemli bir entelektüelini kaybetti” dedi.
 
ANKA'dan Çağatan Akyol'un haberine göre, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 97 yaşında hayata veda eden iş insanı, Koç Holding’in kurucularından Can Kıraç için cenaze töreni düzenlendi.

“Can Kıraç, Türk sanayinin çok önemli isimlerinden bir tanesiydi" diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir cumhuriyet sevdalısıydı, bir eğitim gönüllüsüydü. Koç ailesinde çok önemli görevler üstlendi. Türkiye, çok önemli bir entelektüelini kaybetti. CHP ailesi olarak hem Koç ailesine hem Kıraç ailesine hem de Türkiye’deki tüm sanayicilere, Türkiye’nin tüm entelektüel camiasına başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Yeri kolay kolay doldurulamayacak bir büyüğümüzü kaybettik. Bir kez daha başsağlığı diliyorum.'' 

Ekrem İmamoğlu ise ''Cumhuriyetimizin yetiştirdiği kıymetli yöneticilerinden. Ürettikleri, bu ülkeye kattıkları değerleri elbette ki saygıyla, minnetle anıyoruz'' ifadelerini kullandı. 

İş insanı Can Kıraç’ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi