Güncel

Özgür Özel: Heyecan duyarak başarmak üzere uyanacağız

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, Şanlıurfa'da partililerle buluştu. Özel, genel başkanlığı kazanmasıyla CHP'nin küskün ve moralsiz kitlesine hitap etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Özel, CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, genel başkan olması haline partide gerçekleştirmeyi planladığı değişimi ve yerel seçim hedeflerini anlattı.

Parti olarak 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında partililerde ve CHP seçmeninde özellikle gençlerde büyük bir duygusal kopuş yaşandığını belirten Özel, şöyle devam etti:

"Terleyen bir genel başkan, koşturan bir genel başkan, gözünüzün içine bakan, elinizi tutan, sizinle birlikte çalışan bir genel başkan... Genç kadrolar ile Türkiye'yi ve Cumhuriyet Halk Partisini ayağa kaldıracak bir genel başkan vadediyoruz. Bundan sonraki süreçte birlikte olacağız, çok çalışacağız. 6 Kasım gününden itibaren 81 ilimizde 973 ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi bir düğün evinin ertesi günkü mutluluğuna kavuşur. Cumartesi, pazar düğünü yapacağız. Pazartesi günü çok daha büyük bir aile olarak uyanacağız. Heyecan duyarak başarmak üzere uyanacağız. Türkiye'de küskün gençler, moralsiz esnaflar, çaresiz, işsiz kalmış, yoksul kalmış, emeği sömürülenler hepsi gözümüzün içine bakıyor."

Partisinin değişime ve dik yürüyüşe ihtiyaç duyduğunu belirten Özel, parti tarihinde yaşanan genel başkan değişimlerinin büyük bir heyecan yarattığını da söyledi.