Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkemeye zorla getirilmesi kararına ilişkin "Hukuk sopasıyla siyaset dizayn etme gayreti başarısız olacak. Göreceğiz bakalım, el mi yaman bey mi yaman!" dedi. 

CHP'li Çelik, sosyal medya hesabından İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nin Kemal Kılıçdaroğlu hakkında verdiği 'zorla getirme' kararına tepki gösterdi.

Çelik'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

AK Parti'li Dağ, Menemen İlçe Kongresi'nde konuştu: AK Parti'li Dağ, Menemen İlçe Kongresi'nde konuştu:

"Suç makineleri, çete liderleri adliyelerin arka kapısından serbest bırakılırken, yargının ne işle uğraştığı bir kez daha ortaya çıktı. İktidar, siyasallaştırdığı yargı aracılığıyla bize gözdağı vermeye ve siyasi mühendislik yapmaya çalışıyor. Ancak biz, saray talimatlı yargı operasyonlarına tek bir Cumhuriyet Halk Partisi neferini bile yedirmeyiz.

7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan ve iktidarın propaganda aygıtlarıyla büyütülen bu tavır da ters tepecek. Hukuk sopasıyla siyaset dizayn etme gayreti başarısız olacak. Göreceğiz bakalım, el mi yaman bey mi yaman!"

Editör: Esin Özdemir