Politika

Özel geçirdiği sakatlığı anlattı: Basit bir ev kazası

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kısa süre önce evinde yaşadığı kazanın ardından ortaya çıkan spekülasyonlara ilişkin konuştu

Abone Ol

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek, son dönemde yaşanan siyasi gelişmeler ve Özel’in geçirdiği talihsiz kaza hakkında kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Özel, kazaya dair çıkan spekülasyonlara açıklık getirirken "Basit bir ev kazası yaşadım" dedi. Özel ayrıca, Türkiye'nin iç ve dış politika gündemine dair önemli değerlendirmelerde de bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, kısa süre önce evinde yaşadığı kazanın ardından ortaya çıkan spekülasyonlara ilişkin konuştu. Özel geçirdiği basit bir ev kazasına yönelik iddialara "Ankara'dayım, gelsinler, röntgeni birlikte inceleyelim" yanıtını verdi.

Özgür Özel, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın daveti üzerine 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Filistin'e resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini de duyurdu. Özel, bu ziyaretin, bölgesel barış ve iş birliği adına önemli bir adım olacağını ve iki ülke arasındaki dostluk köprülerini pekiştireceğini vurguladı.