Güncel

Özel: CHP çukurdur diyenlere asfalt şantiyemizi hediye ediyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de yaptığı konuşmada, "CHP, çöptür çukurdur’ diyenlere açtıkları çukurları kapatmak için asfalt şantiyemizi hediye ediyoruz. Buradaki insanlar, aldığı belediyecilik hizmetinden memnun ama genel iktidardan memnun olmaları memnun değil. Burada fıstık üretiyorlar dünya masrafı var, satmaya gelince 25-30 TL fiyatla karşılaşıyorlar" dedi.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programlara katılmak için geldiği Osmaniye'de partisinin Kadirli İl Başkanlığı ile Kadirli Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Özel'i makamında ağırladı.

Kadirli Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılan Özel, Öğretmenevi Meydanı’nda halkla buluştu. Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün bir asfalt üretim tesisi açıyoruz. Bundan önceki asfalt üretim tesisi makinalarını 50 yıl önce Osman Nuri Saygılı almış. Ondan sonra gelen tüm partililer o makinalarla Osmaniye’ye hizmet etmişler. AKP ve MHP gelmiş gitmiş kullanmış makina sadece yama yapmaya kullanılmış. Şimdi bir karış tesisi bugün 540 yıl sonra yine bir CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Mert Başkanım aldı açıyor ve adını Osman Nuri Saygılı Asfalt Üretim Tesisi koyuyoruz.

Birileri seçim sırasında kötülediler. Der ki, Başkan'ın kızı kreşten gelmiş ‘Baba biz terörist miyiz’ demiş. Terörist dedikleri partinin il başkanı şehit cenazesi peşinde koşarken kalp krizinden ölüyor. Bir başkası da geliyor, 50 yıldır bizim aldığımız makinayı 50 yıl boyunca kullananlardan belediyelerden alıp 20 kat daha güçlüsünü alıyor Kadirliye hizmet getiriyor. ‘CHP, çöptür çukurdur’ diyenlere açtıkları çukurları kapatmak için asfalt şantiyemizi hediye ediyoruz.Buradaki insanlar, aldığı belediyecilik hizmetinden memnun ama genel iktidardan memnun olmaları memnun değil. Burada fıstık üretiyorlar dünya masrafı var, satmaya gelince 25-30 TL fiyatla karşılaşıyorlar."

"Tayyip Bey zengininin tarafında, biz vatandaşımızın tarafınızdayız"

Özel, şunları kaydetti;

"Buralara artık iktidar partisinin milletvekilleri ya da Tayyip Bey gelebiliyor mu? Sokakta varlar mı, pazarda, tarlada, fabrikada?  Yoklar, çünkü neden? Durumunuz kötü, gelip yüzünüze bakamıyorlar çünkü geçim yok. 660 milyar buldu, zenginlerin vergisinden vazgeçti. 1,2 trilyon buldu, kur korumalı mevduata verdi. Sizin 10 bin lirayı 12 bin 500 yapmak için 33 milyar vermiş ‘çok para’ diye şikayet ediyor. Zenginlere verdiğinin 20’de 1’i, vergiden 40’ta 1’i kur korumalı mevduatın. Onun için emeklinin 25 bin lira maaş alması zor iş değil, sadece tarafını belli edeceksin. Tayyip Bey zengininin tarafında, yandaşının tarafında, biz vatandaşımızın tarafındayız, sizin tarafınızdayız."

Depremde ölen tüm vatandaşları rahmetle andığını dile getiren Özel, onların sorunları çözülünceye kadar yanlarında olacaklarını söyledi.