Bakan Tekin: Yeni müfredatla çağdaş eğitime uyum sağlayacağız Bakan Tekin: Yeni müfredatla çağdaş eğitime uyum sağlayacağız

Haber Merkezi - Usta oyuncu Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına katıldı. Şu sıralar "Ömer" dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta sanatçı, 22 yıldır gizli tutulan aşk hayatını ve 8 ay önce gerçekleşen düğününü programda itiraf etti.

zerrin-sumer-kimdir-1-qqq3

Sümer'in verdiği röportajda, ilişkisi hakkında şunları söyledi: "Yaklaşık 7-8 ay önce evlendim. Bu süre zarfında çok az insanın haberi oldu, çünkü bu tür konuları paylaşmayı tercih etmem." Ayrıca yıllar önce İstanbul'da yaşadığı bir zorlu sağlık sorunu olduğunu da söyleyen Sümer, bu deneyimin hayatını nasıl etkilediğini anlattı. Sümer, bu zorlu dönemden sonra oğlunun kendisine bir hayat arkadaşı bulması gerektiğini söylediğini ve evlenmemesi gerektiğini tavsiye ettiğini belirtti. Ancak daha sonra, şu anki eşi ile tanıştıktan sonra hoşlandığı ilk kişi olduğunu fark etti. Sümer, ilgi görmesinin ve sevildiğinin hoşuna gittiğini ve bu nedenle evliliği düşündüğünü ifade etti.

78-yasindaki-oyuncu-zerrin-sumer-22-yillik-16505400_873_amp

Editör: Deniz Ali Tatar