Haber Merkezi - Türkiye’nin dört bir yanından üstün başarılı, akademik potansiyeli yüksek öğrencileri seçen Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi, öğrencilerine üst düzey bir eğitim veriyor. Öğrencilerine kazandırdığı çağdaş akademik ve kültürel birikimle onları hem Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerine hazırlamayı hem de geleceği parlak dünya vatandaşları ve sosyal etki yaratan öncüler olarak yetiştirmeyi hedefleyen TEVİTÖL, bunu gerçekleştirirken maddi imkânı olmayan öğrenciler için de fırsat eşitliği yaratmayı hedefliyor.

Beypazarı'ndaki Adaören Kalesi'nde yüzey araştırmaları devam ediyor Beypazarı'ndaki Adaören Kalesi'nde yüzey araştırmaları devam ediyor

Beril Yardimci T E V I T O L 7. Meslek Atolyeleri

7. Meslek Atölyeleri kapsamında tıp, moleküler biyoloji ve genetik, spor, güzel sanatlar, hukuk, mühendislik, mimari, moda ve tekstil, reklam ve pazarlama, iş dünyası, jeoloji, tarih, kişisel gelişim, uluslararası ilişkiler, gastronomi ve mutfak sanatları, işletme gibi çok sayıda farklı iş alanları ve disiplinlerden uzman isimler, TEVİTÖL’ün ülke ve dünya genelinde eşine az rastlanır başarılara imza atan öğrencileriyle buluştu. 280 öğrencinin katıldığı 7. Meslek Atölyeleri’nin açılışını, Kuika Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Ciliv yaptı.

Sarp Oztuncer T E V I T O L 7. Meslek Atolyeleri

Atölyeye ayrıca, sevilen oyuncu Alper Saldıran da katıldı. Katılan konuklar, öğrencilere hem kendileri ve kariyerleri hakkında bilgi verdiler hem de mesleklerinin avantajlarını, dezavantajlarını ve akademik süreçleri anlattılar. Öğrencilerin gelecek hayallerine ve ideallerine yön verebilmeleri hedefiyle düzenlenen atölyelerde konuşmacılar, kişisel donanımın önemi hakkında tavsiyeler verdiler.

Editör: Deniz Ali Tatar