Haber Merkezi - Yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği 2018 yapımı "Ölümlü Dünya" filminin devam halkası olan 'Ölümlü Dünya 2' 1 Aralık'ta vizyona girecek. Büyük bir merakla beklenen filmin yayınlanan teaser videolarının ardından, ilk resmî fragman bugün yayınlandı. 

Mermer Ailesi’nin macerasını anlatan yapımın oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür ve Giray Altınok gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi'nin beraber kaleme aldığı film, "Ölümlü Dünya 2" 2022'nin Ağustos ayında ilk duyurulduğunda aslında Disney+ için geliştirilen bir projeydi. Ancak platformun globalde alınan bir kararla yerli içerikleri iptal etmesinin ardından, film için vizyona girme kararı alındı.

1696079377618-yeni-proje-1280x720-dvtv_cover.jpg

Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor

Yaşadıkları çatışmanın ardından kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer Ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışıyor. 

Editör: Deniz Ali Tatar