Spor

Ole Gunnar Solskjaer'ten Beşiktaş'a cevap

Beşiktaş'ın teknik direktörlük konusunda resmi bir teklif yaptığı Ole Gunnar Solskjaer, cevabını verdi. Solskjaer, kararını henüz vermediğini, siyah-beyazlıların projesine göre hareket edeceğini söyledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, üst üste yenilgilerin ardından ayrılık yaşanmıştı. Gelişmelerin ardından teknik direktör arayışları devam ediyor. En son Ole Gunar Solskjaer'a 1.5 yıllık resmi teklifte bulunan siyah-beyazlılar, Norveçli teknik adamın kararını bekliyor.

Beşiktaş’ın teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Ole Gunnar Solskjaer, bu konudaki kararını vermedi. Solskjaer'in, siyah beyazlıların projesine göre yanıt vereceğini belirtti. Yeni teknik direktörünü arayan siyah beyazlılar, Norveçli Solskjaer’e 1,5 yıllık teklifte bulundu. Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş’ın projesini öğrenmek istiyor. 2021’de Manchester United’dan ayrılan 50 yaşındaki teknik adam, son 2 yıldır takım çalıştırmıyor.

Solskjaer'ın konu hakkında açıklamaları şu şekilde; “Beşiktaş Kulübü’ne etkileyici teklifleri için teşekkür ederim. Henüz kararımı vermedim. Öncelikle benden tam olarak istenileni bilmem gerekiyor. Bana bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Ben bir proje kapsamında değerlendirme yaparım. Takımı ve sunulacak imkanları detaylı şekilde bilmem gerekiyor. Bu konuları netleştirdikten sonra kararımı vereceğim.”