Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Rigas Skola maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

Galatasaray, RFS maçı için Riga'ya hareket etti Galatasaray, RFS maçı için Riga'ya hareket etti

"Bizim için önemli bir karşılaşma. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Önemli oyunculara sahipler. Taktiksel olarak ne yaptıklarını gördük. İyi savunma yapacak bir takım. Son Bükreş maçında kalabalık savunma yapmayı denediler. Hedefimiz buradan kazanarak yolumuza devam etmek. Dinlendik, hazırlandık. Oyuncularımızla en iyisini yapacağız."

"Hakemle bir diyaloğum olsa hakem kart verirdi"

"Yine enteresan şeyler olmaya başladı" diyen Buruk, şunları söyledi;

"Hem benim hem de Batshuayi'nin PFDK'ye sev edilmem çok garip. Hakemle bir diyaloğum olsa hakem kart verirdi. Koridorda bir şey yok. Saha içinde bir kart yok. Benim aldığım bilgi pazar gününden itibaren Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticileri Federasyona gidip görüşmeler yaptıkları üzerineydi. Buna inanmamıştım ama dün baktığımızda böyle bir ceza sevki açıklandı. Benim hakemi tehdit etmem için hakemin karşımda olması lazım.

Bunların kamera üzerinden önü olmayan arkası olmayan konuşmalar. Hangisi için konuştuğunuz belli değil. Kendi kendinize söylenmeniz bile bir ceza maddesi olarak çıkacaktır. Her takım için geçerli bu. Hakemin beni duymadığı bir pozisyonda siz beni bu görüntü üzerinden sevk edemezsiniz. Bu hukuka aykırı. Ben TFF'ye güveniyorum. Ne karar verilirse verilsin saygı duyuyorum. Sahada olmamı istemeyenlere, bu kararı aldırmak isteyenlere de izin verilecekse, benim ekibim var, futbolcularım, taraftarımız var."

Editör: Nur Yıldız