Spor

Okan Buruk'tan, Sanchez'in 'Manchester United' maçındaki yeri hakkında açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Davinson Sanchez'in Manchester United maçında olup olmayacağı hakkında açıklama yaptı. Buruk, "Sanches'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içinde takıma dönmesini bekliyoruz." dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United mücadelesi öncesinde konuştu. Buruk, "Büyük bir heyecan yaşıyoruz. Birçok anlamda bizim için özel bir karşılaşma. Bu zamana kadar iyi oyunlar oynadık. Hem iyi oynamak hem de kazanmak istiyoruz." açıklamasını yaptı. Buruk, "Kim oynarsa oynasın önlem alma durumumuz yok. Takım oynumuzu oynamaya çalışacağız." dedi.

Teknik adam, "Davinson Sanchez'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içinde takıma dönmesini bekliyoruz. Abdülkerim Bardakcı'yı ise idmanda son kez görüp karar vereceğiz." dedi. Fernando Muslera ise, "Birçok maç yapıyorsunuz kariyerinizde. Sahada geçirdiğiniz zamana göre deneyim kazanıyorsunuz. Önemli takımlara karşı oynayarak deneyim kazanıyorsunuz, ben de o deneyime sahibim. Kariyerimle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.