Haber Merkezi - Yavuz Bingöl, Emel Mathlouthi, Alim Qasımov, Azerin, Antakya Medeniyetler Korosu, Fahir Atakoğlu, Orhan Hakalmaz, Elif Buse Doğan, Ercan Saatçi, Özhan Eren, Ahmet Koç, Ali Mahzuni, Yiğit Mahzuni, Aykut Arslan, Audrey Wozniak, Oktay Üst, İbrahim Sadri ve Sinan Akçıl'ın sahne aldığı "Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Tüm bilet ve SMS gelirinin "Sanat Hayattır Derneği" tarafından, Kızılay aracılığıyla Gazze'ye bağışlandığı gecenin sunuculuğunu Okan Bayülgen ve Fulya Öztürk üstlendi.

"Ne kadar gündemimizde tutarak o kadar önemli"

Bakan Fidan: Müstakil bir siber güvenlik teşkilatı kurulacak Bakan Fidan: Müstakil bir siber güvenlik teşkilatı kurulacak

Bayülgen etkinliğin Gazze ile dayanışma noktasında önemine değinerek, "Unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve gündemden hiç düşürmemeliyiz çünkü dünya seyirci kalıyor. Dolayısıyla biz ne kadar gündemimizde tutarsak, ne kadar çok hareket edersek, ne kadar çok sesimizi yükseltirsek o kadar önemli. Tek amacımız, en büyük amacımız tabii ki çocukları kurtarmak" sözlerin kullandı. 

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar