Güncel

Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Türk sinemasının efsanesi Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi hakkında açıklama yapan Burcu Alço, eşinin tedavisinin devam ettiğini ve bilincinin yerinde olduğunu söyledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço, dün saat 15.00 sıralarında Eskişehir'deki evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye kaldırılan Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane yönetimi ise Alço’nun, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurduğunu ve ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırıldığını belirtti. Bugün özel hastaneden Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço, hastanede yoğun bakım ünitesine alındı. Buna göre Alço’nun tedavisinin burada devam edeceği belirtildi.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço ise sosyal medyadan açıklama yaptı ve Eşim pıhtı atması sonucu kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatımda tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabb’im onu benim, ailemizin, sevdiklerinin başından eksik etmesin. Sizler de dualarını eksik etmeyindiye belirtti.