Dünya

Nosferatu'nun hikayesi yeniden çekildi: 2024'te vizyonda

Başrollerini Bill Skarsgard ve Lily-Rose Depp'in paylaştığı Nosferatu filminin vizyon tarihi belli oldu. 1922 yılında çıkan kült film "Vampir Nosferatu" dan uyarlanan film, 2024 yılında vizyona girecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Robert Eggers'ın yönettiği ve izleyici tarafından merakla beklenen "Nosferatu" filmi, 2024 yılında izleyiciyle buluşacak. 1922 yılında Almanya'da çekilen ve kült filmlerden bir tanesi olan "Vampir Nosteratu" ya yeni bir soluk getiren film, Alman dışavurumculuğu akımının başyapıtlarından biri sayılan sessiz bir korku filmi olarak dikkat çekmişti. 1922 yapımı filmde Max Schreck, vampir kont Kont Orlok rolünü canlandırmıştı.

2023 yapımı "Nosferatu" filminin başrollerinde Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp, Nicolas Hoult, Willem Dafoe ve Aaron Taylor-Johnson gibi isimler yer almıştı. The Lighthouse, The Northman ve The Witch gibi filmlere imza atan Eggers'ın yeni filmi 25 Aralık 2024'te vizyona girecek. Film, genç bir kadına karşı saplantılı duygular besleyen dehşet verici vampir Nosferatu'nun gotik hikayesini konu alıyor. F.W. Murnau'nun 1922 tarihli Nosferatu filmine yeni bir yorum getirecek olan filmin senaryosunu da yönetmen Robert Eggers kaleme aldı.