Kültür-Sanat

Neslihan Yeldan, 14 farklı kadını 'No Name' de bir araya getiriyor

Şu sıralar 'Gaddar' dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, 14 farklı kadını canlandırdığı ı 'No Name' oyunuyla sahnelerde.

Abone Ol

Haber Merkezi - Son dönemin iddialı dizilerinden ve Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı ‘Gaddar’ dizisinde ‘Oya’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, yeni oyunuyla sahnelere çıktı. Yeldan, dün Zorlu PSM %100 Stüdyo’da sahnelenen ‘No Name’ oyununun prömiyerini gerçekleştirdi.

Hem konser hem tiyatro hem kabare tadında bir oyunculuk ve şarkı şöleni sunan etkinliğin projesi Ferit Koen’e ait olup yönetmenliğini Yeşim Özsoy üsteniyor. Oyununmüzik direktörlüğünü Ceyda Pirali, uygulayıcı yapımcılığını Berna Özbilen üstlenirken, koreografisini ise Tuğçe Ulugün Tuna yapıyor. Gerçek hikayelere dayalı ‘No Name’ adlı gösteride bir şarkıcı (Cenk Rofe) neden ünlü olamadığını kendi hayat hikayesi ve hayatındaki kadınlar yoluyla seyirciye sunuyor. Şarkılar ve hikayelerle dolu şarkıcının çocukluğundan günümüze hayatında yer alan 14 farklı kadını Neslihan Yeldan canlandırıyor.

Şarkıcının ilk aşık olduğu mahalledeki gönülleri hoplatan Gönül Abla’dan, evin çalışanı Keder ablaya, anneannesi Fortune Hanım ve annesi Roza’dan okulda karşılaştığı öğretmenlere, söz verip ortadan kaybolan Beyaz Melek lakaplı yapımcıdan, gerçek aşkına kadar farklı karakterlerin hikayelerini dinlerken Cenk Rofe de aryalardan Türk Sanat Müziği’ne, 80’ler 90’lar Türk Pop’undan türkülere çok geniş bir yelpazede hikayelere eşlik ediyor.