Haber Merkezi -  Ekip42 Tiyatro, Arzu Çetinkaya'nın dokunaklı oyunu "Neden Yazar Olamadım" ile seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 14 Kasım'da Asmalı Sahne'de perdelerini açacak olan oyun, ev işleri, annelik ve eş üçgeni arasında sıkışıp kalan bir kadın yazarın içsel yolculuğunu anlatıyor. Yönetmen koltuğunda, deneyimli isimlerden Adil Arslan ve Esra Ergün bulunuyor. Ekip42 Tiyatro'nun titiz çalışmalarıyla sahneye taşınan yapım, Arzu Çetinkaya’nın güçlü performansıyla seyircilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

afiş kapak kopya

Ardahan'da jandarmanın arazide bulduğu yaralı şahin tedavi edilecek Ardahan'da jandarmanın arazide bulduğu yaralı şahin tedavi edilecek

"Neden Yazar Olamadım", içten ve derin bir hikaye sunarken, aynı zamanda günümüz kadınının karşılaştığı zorlukları, iş/aile dengesini ve kişisel kimliğin korunmasını sorguluyor. Evrensel bir temayı ele alan oyun, izleyicilere kendi hayatlarına dair yeni perspektifler sunmayı vaat ediyor. Biletler: Biletler, Asmalı Sahne ve Taksim Ara Sahne gişeleriden aynı zamanda  www.tiyatrolar.com‘ dan  alınabiliyor.

KADINYAZAR15EKIM23_0033

Ekip42 Tiyatro'nun Kasım ayındaki gösterim tarihleri şu şekilde:

14 Kasım, Asmalı Sahne, Saat: 20:30
20 Kasım, Asmalı Sahne, Saat: 20:30
24 Kasım, Asmalı Sahne, Saat: 20:30
11 Aralık Taksim Ara Sahne Saat 20:30

D93A2992

Editör: Deniz Ali Tatar