Güncel

Narin Güran'ın babası: Devlet kızımın katilinin kanını yerde koymayacaktır

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve dere yatağında cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası Arif Güran, "Şüphelendiğim bir şeyler varsa da onu jandarmayla paylaştım. İnanıyorum, adalet yerini bulacak" dedi.

Abone Ol

Kaybolduktan 9 gün sonra dere yatağında Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından gözaltına alınıp dün serbest bırakılan baba Arif Güran, ilk kez açıklama yaptı. “İlk ifadem de, ikinci ifadem de, son ifadem de aynıdır" diyen baba Güran, "Devlet kızımın katilinin kanını yerde koymayacaktır" ifadesini kullandı. 

Arif Güran Tavşantepe Köyü'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Baba Arif Güran, şunları söyledi: 

"İlk günden beri demişiz, devlet zaten burada. temennim kızımın sağ olmasıydı. Ölü bulunması bile.. şu an kızımın bir mezarı bile olması..

Bu soruşturma ile ilgili zaten gizlilik kararı var. Devlet elinden gelenin fazlasını yapıyor. Allah'ın izniyle, kim olursa olsun, kim yakalanmışsa, kim tutuklanmışsa, illa ki bunu devlet çıakracak

Savcıya verdiğim ilk ifadem de, son ifadem de aynıdır.

Ben de bir şey bilmiyorum. Bana da kimse bir şey söylemiyor. Ben de sizden öğreniyorum. Sizden ricam bu yalan haberlerle kızımın acısını yaşayamıyorum. Tanımadığımız insanların mezarlığa gelip, fotoğrafını çekip nemalanmasınlar. Şüphelendiğim bir şeyler varsa da onu jandarmayla paylaştım. İnanıyorum, adalet yerini bulacak."