Güncel

Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: "Çuvalı alıp dereye götürdüm"

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan ismi verilmeyen bir kişi, muhtarın cesedi çuval içerisinde kendisine verdiğini söyledi.

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin gelişmeler devam ediyor.

Sabah'ın haberine göre,  8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin gözaltına alınan bir kişi itirafta bulundu.

İsmi verilmeyen kişinin, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dediği ifade edildi.

Şahsın ifadesi şöyle: 

"Mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan Akkedüşeli Köyü'nün iç yolunda Salim Güran'la karşılaştım. Burada içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim. Sonra muhtar (amca) aracından indi, benim yanıma geldi. Ben de araçtan indim. Daha sonra aracın ön koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek 'bunu yok edeceksin' dedi bana. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette hareketsiz yatan bir insan olduğunu gördüm. Ben insan olduğunu görünce şaşırdım ve tereddüt ettim. Salim Güran, bana 'aileni iyi düşün. Sana 200 bin lira para veririm' dedi. Tabi bu sırada etrafımızda kimse yoktu. Sonra bana 'aracında torba var mı?' dedi. Ben de aracın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim'e verdim."

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...