Dünya

Müziğe döndü: Justin Timberlake dünya turnesine çıkıyor

2000'li yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Justin Timberlake, müziğe geri döndü. Uzun aradan sonra yeni single'ı "Selfish" i sunan Timberlake, yeni albümünü 15 Mart'ta piyasaya çıkaracak. Timberlake, aynı zamanda dünya turnesine çıkacağını da açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, uzun bir aranın ardından müziğe dönüyor. Müzik kariyerinde yeni bir döneme adım atmaya hazırlanan Timberlake, Yeni single'ı "Selfish"i yayınladı. Yeni albümünü de duyuran Timberlake, 15 Mart'ta piyasaya albümünü çıkaracak. Yaklaşık 6 yıl sonra ilk solo abümü Everything I Thought It Was'ı sunacak olan Timberlake, son albümü Man of the Woods'u 2018 yılında yayınlanmıştı.

Şarkının sözlerini ise; Timberlake, Louis Bell, Cirkut, Theron Thomas, Amy Allen tarafından yazılırken; yapımcılığını Timberlake, Louis Bell ve Cirkut üstlendi. "Selfish", 2018 tarihli Man of the Woods albümünden bu yana Justin’in ilk solo çalışması olarak dikkat çekiyor. 10 Grammy ödüllü şarkıcı, albüm müjdesinin ardından Forget Tomorrow World Tour adlı dünya turnesini de duyurarak kombo yaptı. Ünlü şarkıcı, turne kapsamında ilk konserini 29 Nisan'da Kanada'da vermeye hazırlanıyor.