Genel

Murat Kurum gaflarına bir yenisini ekledi: Ehliyetsiz araba kullandım

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, küçüklüğünde ehliyetsiz araba kullandığını açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un “Küçükken hiç yaramazlık yaptınız mı?” sorusunu "Küçük yaramazlıklarımız vardır ama... Yaramazlık dersek eğer, ehliyet almamıştım ama araba sürmeyi biliyordum. Ankara'da bir gün işte arabayı sürüyorum..." diye yanıtladı. 

Kurum, bir haber kanalına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Kurum, "siyasi soru" denerek bir izleyicinin "İsrail" sorusunun engellendiği yayında, yaptığı ehliyet gafıyla gündem oldu.      

Kurum, Ersoy’un “Yapmamışsınızdır onu bence ” diyerek araya girme çabasına rağmen gülerek "Yaptım. Ehliyetsiz araba kullandım" diye belirtti. 

Ersoy'un, "Bunu alıp, acaba size siyaseten kullanırlar mı?" sorusunun ardından  AKP adayı Kurum, şu ifadeleri kullandı: 

 "Oluyor, oluyor. Ne söylesek akşam haberlerde görüyoruz. Yani atıyorum bir yere gidiyorum. Tabii çok yoğun programlarımız bizim. Sabah başlıyoruz 09.00'da gece 02.00'ye kadar. 8-9-10 tane program. Gidiyorsun her yerde konuşuyorsun... Orada bazen Küçükçekmece'ye gittim geçen. Büyükçekmece demişim... Veya işte şantiyede bareti takıyoruz ya... Kafamıza takıcaz nereye takacağız? İşte 'bareti ayağımıza geçireceğiz, işte kafamıza falan derken çevirdim hemen. Hemen orada haber yapıyorlar..."