Milli yüzücü Umut Ünlü, Paris'te ikinci altın madalyasını kazandı Milli yüzücü Umut Ünlü, Paris'te ikinci altın madalyasını kazandı

Yurda dönen ve 16 yıl sonra çeyrek finali gören A Milli Futbol Takımının Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Önümüze yeni hedefler koyacağız. Uluslar Ligi’nde A Ligi’ne ve Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Neden devam etmeyeyim? Burada çalışmaktan keyif alıyorum. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella, elenmelerine rağmen oyuncularının turnuvanın başından sonuna kadar müthiş bir ruhla mücadele ettiğini ve tüm takımıyla gurur duyduğunu söyledi.
İŞLER YOLUNDA
Turnuvada tüm oyuncularının kalpten oynadığını vurgulayan Vincenzo Montella, "Şu an belki de yapılması gereken şey, yolunda giden şeylerin altını çizmek. Ben pişmanlık duymuyorum. Oyuncularımın da pişmanlık duymaması gerekir. Tabii hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü daha fazlasını hak ediyorduk. Şampiyonada 3 maç kazandık ve Türk rekorunu egale ettik. Artık geleceğe daha güvenle ve daha net şekilde bakıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Ahmet Ertüm