Haber Merkezi - A Milli Futbol Takımı'nda, Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu depremi yaşanıyor. Özel maçta Almanya ve 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde ise Galler ile karşılaşacak takımda, aday kadro yer alan Ünder ve Çalhanoğlu, sorunlar yaşadı. Çalhanoğlu sakatlık, Ünder ise teknik heyet kararıyla kamptan ayrıldı. 

Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvası Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvası

thumbs_b_c_a10755c5f83f581c1e207b89e4863f9d

Türkiye Futbol Federasyonu, konu hakkında bir açıklamada bulundu. TFF'nin açıklaması şu şekilde:

"Milli futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul’da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Milli Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin’e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır.

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise A Milli Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen milli oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Milli Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır" denildi.

thumbs_b_c_04418fe79b6bd80fa46ffd51afcb0cdb

Editör: Deniz Ali Tatar