Spor

Milli golfçü Ada Narin, Polonya'da birinci oldu

Milli golfçülerimizden Ada Narin, bireysel olarak katıldığı 5 Stars Junior Cup by Adrian Meronk Turnuvası'nda Kızlar Kategorisinde birincilik, WAGR Turnuvası'nda Genel Klasmanda ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Abone Ol

Atila Güvenç

Polonya Golf Federasyonu tarafından düzenlenen ve Mazury Golf Kulübü'nde oynanan turnuvada Ada Narin  şampiyonada ilk raundu 77, ikinci raundu 77, üçüncü raundu 79 gross skorla bitirerek, toplamda 233 (+17) gross skorla bitirdi. Ada elde ettiği skorlar sonunda; U15 Genç Kızlar kategorisinde birincilik, WAGR Turnuvası'nda (genel klasmanda) ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Türkiye'nin yanı sıra Litvanya, Polonya, Birleşik Krallık (İngiltere) ile Ukrayna'dan toplamda 84 sporcunun katıldığı ve 54 çukur üzerinden değerlendirilen  5 Stars Junior Cup by Adrian Meronk turnuvası, 19-21 Ağustos 2024 tarihlerinde 3 raund olarak Polonya'da oynandı.

Ada Narin elde ettiği bu başarıyla 2025 yılında Kuzey İrlanda'da oynanacak. Champions of Champions'da mücadele etmeye hak kazanan Ada Narin, bu yıl kısa bir süre önce Kuzey İrlanda'da düzenlenen Champion of Champions'ta üçüncülük kupasını ve Slovakya Gençler Açık Şampiyonası'nda  U14 kategorisinde üçüncülüğü elde etti etmişti.