Politika

Merve Kır: Bugün bu kurultay bize hiç yakışmıyor

CHP 15'inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda adaylıktan çekildiğini bildiren Merve Kır, “Bugün bu kurultay bize hiç yakışmıyor. Lütfen hepiniz iradenize sahip çıkın" dedi.

Abone Ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 15'inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda Aylin Nazlıaka lehine adaylıktan çekilen Merve Kır, “Bugün bu kurultay bize hiç yakışmıyor. Lütfen hepiniz iradenize sahip çıkın. Sandığa gittiğinizde hangi adayı desteklemek istiyorsanız ona oyunuzu atın ve bunu engellemek isteyen hiç kimseye izin vermeyin” diye konuştu. 
 
ANKA'dan Mehmet Oflaz'ın haberine göre, kurultay, "Eşitlik ve Adalet" temasıyla ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.
CHP 15'inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda Birsen Bayar, Birsen Temir Saraç ve Merve Kır, Aylin Nazlıaka lehine adaylıktan çekildi. Başkanlık seçiminde Asu Kaya ile Aylin Nazlıaka yarışıyor.

Kurultayda söz alarak, "Sizlerle çok farklı hayal ettiğim bir kurultayda buluşmak isterdim" diyen Kır, "Genel Başkan adayı olurken hayallerim çok farklıydı. Sizlere projelerimizden, diğer adaylardan neden daha çok iyi yapabileceğimizden bahsedecektim fakat bugün bambaşka bir durumun içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.