Güncel

Meral Akşener'den Sevin Çağlayan açıklaması: Sevin benim kızımdır

İYİ Parti'nin Ankara ilçe aday tanıtım toplantısında, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının anons edilmesi sonucu kavga çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise "Burada bağıran arkadaşlarımızın da ahlaklarını sizin vicdanınıza bırakıyorum. An itibarıyla hepsi bitmiştir" diye konuştu.

Abone Ol

Haber Merkezi - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılım sağladı. 

Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının anons edilmesinin ardından, partinin Etimesgut İlçe Teşkilatı üyeleri protestoda bulundu.

Hilmi Özer'in adaylığını uygun bulmadıklarını belirten ilçe teşkilatı üyeleri, "Teşkilat istemiyor" diye slogan attı. 

Öte yandan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, Sevin Çağlayan için bağıranlara saygı duyduğunu söyledi. Çağlayan'ın çok çalışkan olduğunu kaydeden Akşener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

"Öncelikle değerli dava arkadaşlarım, Sevin (Çağlayan) için bağırdı arkadaşlarımız. Saygı duyarım. Çünkü Sevin, gerçekten çok çalışkan bir kızım benim. Sevin'e ben bir şey söyledim. Dedim ki 'Bazı yerlerde zorluğumuz var, şuraya olur musun?' O da, 'Meral Abla baş üstüne' dedi. Şimdi herkesin huzurunda diyorum ki 'Sevin benim kızımdır.' Ben bugüne kadar ailemden hiç kimseyi siyasetin içine karıştırmadım ama Sevin'in sonuna kadar arkasında olacağım. Buradan bağıran arkadaşlarımız, neyse... Sevin, rekor kıracak ona eminim. Ama burada bağıran arkadaşlarımızın da ahlaklarını sizin vicdanınıza bırakıyorum. An itibarıyla hepsi gitmiştir."