Dünya

Merakla beklenen Wolverine oyununun görüntüleri sızdı

Sony'nin Insomniac Games yapımından çıkan efsane karakter "Wolverine" oyununa şok. Bilgisayar korsanları, oyundan 1,67 terabayt veri ve 1,3 milyon dosya sızdırdı. Alınan bilgiye göre, henüz geliştirme aşamasında olan Wolverine oyunundan karakterler ve oyun içi görüntüler sızdırıldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Uzun zamandır merakla beklenen efsane çizgi roman ve film karakteri "Wolverine" ın oyunu hakkında şok bir gelişme yaşandı. Bilgisayar korsan grubu Rhysida tarafından, Sony'nin Insomniac Games'inden 1.67 terabayt veri ve 1.3 milyondan fazla dosya ele geçirildiği ve bunların karşılığında ise 2 milyon dolar talep edildiği açıklandı.

Cyber Daily'de yer alan habere göre, Insomniac Games'in Rhysida'ya ödeme yapması için tanınan bir haftalık süre doldu ve grup çaldığı bilgileri yayınlama tehdidini yerine getirdi. Şirket içi İK belgeleri, çalışanların Slack konuşmalarının ekran görüntüleri ve daha fazlası paylaşıldı.

Bu konuda en büyük önem ise, henüz piyasaya sürülmemiş Wolverine video oyunu oldu. Yayınlanan dosyalar seviye tasarımı, karakterler ve oyundan gerçek ekran görüntüleri hakkında ayrıntılar içeriyor. Sızan veriler arasında, Sony ve Marvel tarafından imzalanan ve ilki Wolverine olmak üzere diğer ikisi henüz isimlendirilmemiş üç yeni X-Men oyununu ortaya koyan bir yayıncılık anlaşması da bulunuyor.