Dünya

Melissa Barrera, "Çığlık 7" kadrosundan çıkartıldı

Filistin’e destek mesajı yayınladığı gerekçesiyle oyuncu Melissa Barrera, "Çığlık 7" filminin kadrosundan yapım ekibi tarafından çıkarıldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Hollywood'da Filistin'e destek mesajı veren sanatçılara uygulanan ambargolar devam ediyor. Oscar ödüllü oyuncu Susan Sarandon'un menajerlik şirketinden atılmasının ardından, Meksikalı aktris ve şarkıcı Melissa Barrera için de bir gelişme yaşandı. "Scream" yani "Çığlık" serisinin yıldızı ve filmlerde 'Sam Carpenter' karakterine hayat veren Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek mesajı yazmasının ardından "Çığlık 7" filminin kadrosundan çıkarıldı.  Haber, 33 yaşındaki oyuncunun Filistin'i destekleyen Instagram mesajlarının ardından geldi. 

Kült korku filminin devam serisinde yer alan Barrera’nın Filistin’e destek amaçlı yaptığı paylaşımlar "antisemitist" olarak değerlendirildi. Barrera Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeyi yazmıştı: “Gazze’ye toplama kampı gibi davranılıyor. Herkesi bir araya toplamak, gidecek yer yok, elektrik yok, su yok… İnsanlar tarihimizden hiçbir şey öğrenmedi. Ve tıpkı tarihlerimiz gibi, hala sessizce tüm olanları izliyorlar. Şu anda da soykırım ve etnik temizlik yaşanıyor ancak kimse bir şey yapmıyor”

Yapım şirketi Spyglass ise konu hakkında, "Duruşumuz net bir şekilde açıktır: Antisemitizme veya soykırıma, etnik temizliğe, Holokost'un çarpıtılmasına veya açıkça nefret söylemi çizgisini aşan herhangi bir şeye, yanlış atıflar da dahil olmak üzere her türlü nefretin kışkırtılmasına karşı sıfır toleransımız vardır" açıklamasını yaptı. Şirket ardından, Barrera’nın işine son verdi.