Haber: Deniz Ali Tatar

Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor

Unutulmaz şarkılara imza atan ve büyük bir hayran kitlesi elde eden Türk Pop müziğin başarılı şarkıcılarından Melike Şahin, Ankara'da unutulmaz bir konsere imza attı. Atlantis Yapım organizasyonuyla ATO Congresium sahnesinde Ankaralı sevenleriyle buluşan Şahin; dinleyicisine dans ve ışıklı bir görsel şov sunarken, ayrıca sevilen şarkılarında hem hüzünlendirdi hem eğlendirdi.

I M G 3516

Konserin açılışını ortadan bir giriş dahilinde ışıklı bir şovla “İsyan” şarkısıyla yapan Melike Şahin, ardından sevilen şarkısı “Pençe” ile konserini sürdürdü. Ankara’daki dinleyicisine merhaba demeyi ihmal etmeyen Şahin, en son Eylül ayında Ankara’da Açıkhava konseri verdiğini ve ‘Şükür kavuşturana’ diyerek Anlara dinleyicisini çok özlediğini söyledi. “Sanki Ankara konserlerime gelen kişiler hep geliyor gibi hissediyorum” diyen Şahin, salondaki yarı izleyicinin daha önceki konserlerine geldiğini öğrenince çok mutlu oldu.  Şahin: “Sizi, Ankaralıları çok özlemişim. Harika bir akşamınız olsun, hem sizin hem bizim. Biz Ankara’dan hiç mutsuz ayrılmadık. Ankara’dan hep güzel anılarla, çok mutlu ayrıldık. Bu gece de öyle bir gece olacak bizim için.” dedi.

I M G 3549

Haftalar öncesinde ‘sold out’ olan konserine Şahin; “Deli Kan”, “Ellerin Hani?”, “Geri Ver”, “Susma”, “Kara Orman”, “Bedelini Ödedim” ve “Tutuşmuş Beraber” gibi çok sevilen şarkılarıyla devam etti. Konserde ayrıca çello ve davul besteleri de aralarda yerini aldı. Kısa bir ara verdikten sonra Şahin; “Pusulam Rüzgar”, “Samatya’da İlk Rakı”, “Dön Ne Olur”, “Firuze” ve “Nasır” gibi şarkılarıyla sahneye döndü. Şarkı aralarında dinleyicisiyle dertleşmeyi de ihmal etmeyen Şahin, seyircilerden birinin evlenme teklifini anına şahit olunca, çok duygulandı.

I M G 3540

Konser sırasında ikinci albümünün de müjdesini veren Şahin, “İkinci albümüm geliyor. Taş üstüne taş koyduğumu hissediyorum. Merhem'i de seviyorum, ama ikincisi de benim için çok anlamlı olacak. Biliyorum ismini söylememem lazım, fakat söylersem de yine bir Ankara konserimde yeni albümümün ismini duyurmuş olacağım. Ama yine de A harfi ile başladığını söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.

I M G 3534

Konserinin sonuna doğru hareketli şarkılarını dinleyicisine sunan Şahin; “Diva Yorgun”, “Sarıl Bana” ve “Fesupanallah” ile seyirciyi coşturdu. Bagetleri alıp davula vuran Şahin, dans etmeyi de ihmal etmedi. “Öpmem Lazım” şarkısıyla konserinin sonuna gelen ve sahnede müzisyenleri takdim eden Şahin, dinleyicinin 'bis' isteğine kayıtsız kalmadı. “Bu şahane akşam için çok teşekkür ediyorum” diyerek geri gelen Şahin,“Bedelini Ödedim” ve “Dön Ne Olur” şarkılarını tekrar söyleyerek, yaklaşık üç buçuk saat sahnede kaldı.

I M G 3525

Editör: Deniz Ali Tatar