Genel

Melike Şahin: Süreç çok yanlış yönetildi

Şarkıcı Melike Şahin, İBB tarafından organize edilen öğretmenlere özel konserin rüzgar nedeniyle iptal edilmesi hakkında, Altın Kelebek ödül töreninde konuştu. Şahin: "Süreç çok yanlış yönetildi. Sadece oraya gelen insanlara çok ayıp oldu" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Dün akşam gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nü kazanan Melike Şahin, şu sıralar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve öğretmenler için sahne alacağı ama son dakika iptal olan konseriyle gündemde. Şahin, konu hakkında ödül aldıktan sonra konuştu.

Konserin telafisinin olacağını ve bunların "geçici kırgınlıklar" olduğunu söyleyen Şahin, "Konu hiç ortada kalmadı. Benim şirketim de güzel bir açıklama yaptı, siz belki gözden kaçırmış olabilirsiniz. Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Sadece oraya gelen insanlara çok ayıp oldu. Hiç benle alakası olmayan bir sebepten mağdur oldular. O yüzden çok üzüldüm. Sadece benimle hiç ilgisi yok, o süreç çok yanlış yönetildi" dedi.

Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Feshane'de öğretmenlere özel düzenlediği konserde 'rüzgar' gerekçesiyle sahneye çıkmamış ve konser iptal olmuştu. 3 saat konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmen şarkıcıya tepki gösterdi. Melike Şahin konu hakkında Instagram hesabından, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için" açıklamasında bulunmuştu.