Haber MerkeziİBB'nin Feshane'de öğretmenlere özel düzenlediği konsere çıkması planlanan Melike Şahin izleyicilerin 3 saate yakın alanda beklemesine rağmen rüzgar gerekçesiyle sahne almadı. Şahin, "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın." açıklamasını yaptı. İBB Kültür'den yapılan açıklamada ise, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna edemedik" dendi. 

Konserin iptal olması sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Şahin, çok üzgün olduğunu, aksaklığın kendisinden kaynaklanmadığını söyledi. Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

sarkici-melike-sahin-ruzgar-gerekcesiyle-feshane-16589824_9486_m

"Ekibi ikna edemedik"

Mansur Yavaş’tan adaylık iddialarına cevap Mansur Yavaş’tan adaylık iddialarına cevap

İBB Kültür'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz."

sarkici-melike-sahin-ruzgar-gerekcesiyle-feshane-16589824_9844_m

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar