Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşip müzik ve eğlenceyi gençlerle buluşturan Fanta Fest ile Başkentliler  yazın keyfini doyasıya çıkardı. 16 yılda yaklaşık 7 milyon seyirciyle ünlü sanatçıları bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest'te bu yıl Megastar Tarkan ve Ceza Ankaralı dinleyicileriyle buluştu.Gençlerle festival kültürünü buluşturmayı hedefleyen Fanta Fest, 1 Ağustos’ta İstanbul’da başlayıp Ankara'da devam ederken sonraki duraklaru, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun olacak.

Festivalde çeşitli dans ve müzik etkinliklerinin yapılacağı alternatif sahne, saç-makyaj ve yemek alanlarının yanı sıra gün boyu atıştırmalıkların sunulacağı bir alan da yer aldı. 

Başkenti müziğe doyuran gecede sahneye önce Ceza çıktı. Seslendirdiği parçalarla sevenlerini coşturan Ceza, yalaşık 2 saat sahnede kalarak Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor

Ceza'nın ardından Megastar Tarkan, uzun bir aranın ardından yeniden Ankaralı hayranlarıyla Fanta Fest sahnesinde buluştu. 

"Bu gece biraz kıralım zincirlerimizi" diyerek Ankaralılara seslenen megastar, "Hayatın yükü zaten çok ağır, bu gece enerjilerimizi birleştirip biraz hafifleyelim mi?" diyerek "Kuzu kuzu", "Hüp", "Ölürüm Sana", "Dudu" parçalarıyla sevenlerine bir nostalji rüzgarı yaşattı. 

Tarkan, Ankara'yı çok özlediğini dile getirerek "Arayı bir daha bu kadar açmayacağız, söz" dedi.

Editör: Nur Yıldız