Dünya

Matthew Perry'nin ardından Friends yıldızlarının paylaşımları hüzünlendirdi

Efsane komedi dizisi "Friends" de canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan Matthew Perry'nin ani ölümü, hayranlarını yasa boğmutu. Dizide Perry ile beraber rol alan arkadaşları ise, ortak açıklamanın ardından tek tek paylaşımlar yapıyor. İlk paylaşımlar Matt LeBlanc ve Courteney Cox'tan geldi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Friends dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan ünlü aktör Matthew Perry, 28 Ekim'de 54 yaşında hayatını kaybetmişti. Perry'nin ölümünün ardından Friends dizisindeki rol arkadaşları ortak bir açıklama yapmıştı. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc yaptıkları ortak açıklamada "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte" demişti.

Courteney Cox (@courteneycoxofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Şimdi ise oyuncular, teker teker paylaşımlarına başladılar. İlk paylaşım, dizide Perry'nin partneri olan Courteney Cox'tan geldi. Cox, "Seninle geçirdiğim her ana minnettarım Matty. Seni her gün özlüyorum. Aslında Monica ile Chandler, Londra'da tek gecelik bir şey yaşayacaktı ama izleyicinin tepkisinin ardından bir aşk hikayesine dönüştü. Bu sahne öncesi kulağıma komik bir şeyler söyledi. Hep böyle şeyler yapardı. Çok komik ve kibardı" dedi.

Dizide Perry'nin en yakın arkadaşına heyet veren ve Joey karakteriyle hafızalara kazınan Matt LeBlanc da paylaşım yaptı. LeBlanc, "Seninle geçirdiğim zamanlar hayatımın en güzel yıllarıydı. Seninle aynı sahneyi paylaşmak ve sana arkadaşım demek benim için onurdu. Seni her düşündüğümde gülümsüyorum, seni hiç unutmayacağım. Asla" ifadelerine yer verdi.