Haber Merkezi - Bir dönemin efsane komedi dizisi Friends'te "Chandler Bing" karakterine hayar veren ve en sevilen sitcom karakterlerinden biri haline gelen Matthew Perry,  28 Ekim'de evindeki jakuzide hayatını kaybetmişti. Los Angeles’taki Forest Lawn Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanan Perry, arkasınza sayısız hüzünlü hayran bırakmıştı.

HkHy4aIIIkSesZtOSOYyeQ

Perry'nin vefatı sonrası Entertainment Tonight Canada'ya konuşan yakın arkadaşı Athenna Crosby, Perry'nin hayatı hakkında bir film yapmak istediğini açıkladı. Perry'nin ani ölümünden bir gün önce öğle yemeği yediklerini anlatan Crosby, "Hayatını anlatan bir film yapmak istediğini söyledi. Geçmişte Zac Efron'la bir filmde çalışmıştı. Zac Efron'un kendisini daha genç bir versiyon olarak oynamasını istediğini ve yakında ondan bunu isteyeceğini belirtti" dedi.

7UqOkfvOHEeS0bMnC-0Kdw

Perry, canlandırdığı Mike O'Donnell karakterinin sihirli bir şekilde 17 yaşındaki haline geri döndüğü 2009 yapımı gençlik fantastik komedisi "17 Yeniden" filminde de Efron'la birlikte rol almıştı.

XRSV7iI1iUO8i8vfh7EkUg

Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak

Editör: Deniz Ali Tatar