Haber Merkezi - Hollywood'da yazarların ve oyuncuların art arda stüdyolarla anlaşmaya varıp grevi sona erdirmesiyle beraber, çekim ve yapım süreci durmuş olan filmlerden haber geldi. Grevin sona ermesiyle beraber, ilk olarak Marvel filmlerini elinde bulunduran Disney, merakla beklenen filmlerin yeni vizyon tarihlerini açıkladı. Film takviminde değişikliklere giden Disney'in bu açıklaması, hayranları oldukça üzdü.

520446-1181524783

Başlangıçta 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanan "Deadpool 3", artık 26 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Filmin çekimlerinin yarısına gelindiği ve önümüzdeki iki hafta içinde Londra'da sete geri dönüleceği bildiriliyor. Çekilmiş olan sahneler üzerinde hem düzenleme hem de özel efekt çalışmaları halihazırda devam ediyor.

İsrail'e 12 ay süre: BM'den Filistin'in karar tasarısına onay İsrail'e 12 ay süre: BM'den Filistin'in karar tasarısına onay

captain-america

26 Temmuz 2024 gösterilmesi planlanan "Captain America: Brave New World" 14 Şubat 2025'e ertelendi. Filmin ana çekimleri çoktan tamamlandı ve post prodüksiyon aşamasına geçildi.

Editör: Deniz Ali Tatar