Haber Merkezi - Hollywood'un efsane yönetmenlerinden bir tanesi olan Martin Scorsese'nin son filmi "Killers of the Flower Moon" yani "Dolunay Katilleri" vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin tanıtım turunda Scorsese, sıradaki filmi hakkında bir detayı paylaştı. The Sunday Times'ın haberine göre usta yönetmen, sıradaki filminin David Grann'in "The Wager" kitabından uyarlanacağını açıkladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Pina'yı kabul etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Pina'yı kabul etti

sGhaia9qLkC4cBXZ2bWyMw

"The Wager" adlı kitap, 1741 yılında ıssız bir adada batan İngiliz Kraliyet Donanması gemisi HMS Wager'in mürettebatının gerçek hikayesini konu alıyor. 2024 yılında çekimlerine başlaması beklenen filmden bir detay daha paylaşan Scorsese, filmde yeniden "Dolunay Katilleri" filminde de çalıştığı Leonardo DiCaprio ile çalışacağını da açıkladı. Scorsese ve DiCaprio; Zindan Adası ve Para Avcısı filmlerinde de iş birliği yapmıştı. DiCaprio'nun Scorsese'nin "The Wager"  uyarlaması yeni filmindeki rolü ise şimdilik bilinmiyor.

22cannes-scorsese1-videoSixteenByNine3000

"Killers of the Flower Moon" yani "" filmi, 20 Ekim tarihinde tüm dünyada aynı anda vizyona girecek. 1920'li yılların Oklahoma'sında Osage halkının petrol rezervlerinin peşindeki dolandırıcıların hikayesini anlatan filmde; Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion ve Tantoo Cardinal gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar