Güncel

Mansur Yavaş, Şentepe Semt Pazarı’nda Başkentlilerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, Şentepe Semt Pazarı’nda Başkentli vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavaş, esnafa hal hatır sordu. Yavaş’a başarılar dileyen esnaf ve vatandaş, “Hep dualarımızdasınız. Yolunuz açık olsun” dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf, Çok İş” ve “Ankara’ya eşit hizmet görevimiz” sloganıyla başladığı yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Yavaş’ın esnaf ziyaretlerinin bu seferki durağı ise, Yenimahalle ilçesinde bulunan Şentepe Semt Pazarı oldu. CHP’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar’ın da yer aldığı pazar yeri ziyaretinde esnaf ve vatandaş Mansur Yavaş’a yoğun ilgi gösterdi.

Pazar yeri esnafına hal hatır soran Yavaş,pazar alışverişine çıkan Başkentli vatandaşla bir araya geldi. Esnafın alkışları eşliğinde seçim çalışmasına devam eden Mansur Yavaş’a esnaf ve vatandaş “Hep dualarımızdasınız. İnşallah kazanacaksınız” diyerek “Yolunuz açık olsun” temennisi yaptı. Ayrıca Yavaş, sorun ve talepleri de tek tek dinleyerek not aldı.