Haber Merkezi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışta, Keçiören ve Ankara için yaptıkları hizmetleri anlatan Yavaş, Keçiören trafiğini büyük oranda rahatlatacak Fatih Köprüsü'nün 2 yıl önce dörder şerit olarak planlandığını ve ihalesinin hazırlandığını vurguladı. 

Yavaş, "Yerin altından geçip, tünel yol yapıp yine köprüyü yapacağım. 'Bu köprüyü yaptırmayalım da Mansur Yavaş seçim kaybetsin' diye düşünüyorlar. Ama inşallah büyük bir çoğunlukla seçimi kazanacağız" diye konuştu.  

Bununla birlikte, Mamak'tan sonra en fazla yardım alan ilçenin Keçiören olduğunu kaydeden Yavaş, "Bizim kitabımızda oy verdi, vermedi yok. Bizim kitabımızda kim mağdursa adeta bir hızır gibi yanında oluruz" diye belirtti. 

"Benimle el ele tutuşacak bir adayı seçme zamanımız geldi"

 Belediye başkanlığı döneminde ihalelerin açık ve şeffaf yapıldığını da dikkat çeken Yavaş, "Ben 'çılgın proje yapıyorum' diyerek, halkın tertemiz parasını çöp projelere gömmüyorum" dedi.

Son olarak, Keçiören Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin yıllarca kavgalı olduğunu ekleyen Yavaş, şunları söyledi:

Kocaeli'de sahte altınla kuyumcuları dolandırdığı öne sürülen 2 şüpheli yakalandı Kocaeli'de sahte altınla kuyumcuları dolandırdığı öne sürülen 2 şüpheli yakalandı

"Umduk ki bu dönem öyle bir şey olmaz, elimizden tutarlar ama tüm yaklaşımlarımıza rağmen bu olmadı. Yakında Keçiören Belediyesi Başkan adayımızı açıklayacağız, benimle el ele tutuşacak bir adayı seçme zamanımız geldi." 

Editör: Haber Merkezi