Kültür-Sanat

maNga grubu, 20. yıl turnesine çıkıyor

Türk alternatif rock müziğin başarılı gruplarından maNga, 20. yıl kutlamaları kapsamında özel bir turneye çıkıyor. Turne kapsamında ünü grup; 21 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep, Antalya, İstanbul ve Ankara’da konser verecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Ünlü alternatif rock müzik grubu ve aynı zaman da MTV ödüllü maNga, kuruluşunun 20. yılını kutluyor. 20. yılını ömzel bir turne konserleriyle kutlayacak olan maNga; Gaziantep, Antalya, İstanbul ve Ankara’da konser verecek. maNga'nın 20. yıl kutlamaları kapsamında çıkacağı turne rotası ise şu şekilde: 1 Nisan’da Gaziantep, 3 Mayıs’ta İstanbul, 11 Mayıs Antalya ve 31 Mayıs’ta ise Ankara’da sevenleriyle bir araya gelecek. 20 yılın hit şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek olan maNg'nın turne serisinin biletleri, Biletinial’da satışa çıktı.

Ankara kökenli alternatif rock gruvu maNga, nu-metal ve rapcore türünde de müzijkler yapıyor. 2001 yılında birçok türü birleştirerek yarattığı yeni müzik tarzı ve Türkiye’nin ilk animasyon klibiyle giren maNga, “Bir Kadın Çizeceksin” şarkısıyla alternatif müzik severlerin kalbine taht kurdu.