Haber Merkezi - Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bok yaparken kum torbasına vurduğunu gösteren fotoğraflar, sosyal medyada olay oldu. Macron'un boks yaparken halleri ise, Fransızlar tarafından hem övgü hem de şaşkınlıkla karşılandı. Cumhurbaşkanının resmi fotoğrafçısı olan Soazig de la Moissonnière tarafından Instagram'da yayınlanan fotoğraflar, siyah beyaz renkte ve egzersiz yapan bir Macron'u gösteriyor.

BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Macron (1)

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu Macron'u "Rocky Balboa" ile karşılaştırırken, bir çoğu ise sık sık karşu karşıya geldiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le karşılaşmaya hazırlandığını gösterdiğini söyledi. Sportif hünerlerini göstermek için sıkça fotoğraf çekimlerine katılan Putin ayrıca; daha önce balık tutarken, atış yaparken, çıplak ata binerken, buz hokeyi oynarken, judoda rakiplerini mağlup ederken, tank ve denizaltılara binerken fotoğraflanmıştı.

Putin-11

Macron'un Avrupa'ya Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaşı konusunda bulunduğu son çağrılar ise, fotoğrafların zamanlaması hakkında sorgulamalara yol açtı. Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, geçen yıl verdiği bir röportajda, başkanın haftada iki kez boks yaptığını söylemişti.

Editör: Haber Merkezi