Haber Merkezi - Bu sezon yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Liverpool, İngiltere Premier Lig'de 2. sıraya yerleşmişti. Başarısını sürdüren Liverpool, bir yandan da sakatlıklarla baş etmeye çalışıyor. Pazar günü Fulham ile oynanan maçta sakatlanan ve karşılamaya devam edemeyen Joel Matip için teknik direktör Jurgen Klopp'dan açıklama geldi.

matip-e1647341903900

Sakatlığın çok talihsiz olduğunu söyleyen Klopp, "Joel Matip'in sakatlığı maalesef ki çapraz bağ sakatlığı. Çok üzgün olmakla beraber maalesef ki ilk saniyen çapraz bağlarını kopardığını anlamıştım. Çok büyük talihsizlik" açıklamasını yaptı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Joel Matip'in bu sakatlıkla beraber sözleşme uzatmaması halinde Liverpool kariyerinin sona erme tehlikesi gelişti. Liverpool'a 2016 yılında transfer olan Matip, bu formayla 201 resmi maça çıkmıştı. Matip bu karşılaşmalarda 11 gol, 6 asistlik skor yakalamıştı.

Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak

Editör: Deniz Ali Tatar