Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Soner Aydoğdu, transfer yasağını avantaja çevirdiklerini söyledi: Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Soner Aydoğdu, transfer yasağını avantaja çevirdiklerini söyledi:

Mamak Belediyesi, Oryantiring Federasyonu ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liseler Arası Oryantiring yarışması (harita ve pusula ile yön-hedef bulma) Mavi Göl’de düzenlendi. 
Oryantiring, harita ve pusula yardımıyla katılımcıların şehirden uzak bir arazide kontrol noktalarını en hızlı şekilde bulmaya çalıştıkları bir spor dalı. Yarışmaya Mamak’ta bulunan 13 liseden 26 takım katıldı. 3 kız ve 3 erkek yarışmacıdan oluşan takımlar 45 dakika boyunca Mavi Göl’de hazırlanan parkurda mücadele ettiler. Mamak Belediyesi tarafından ilk beşe giren takımlara kupa ve ödüller verilirken ayrıca bütün katılımcılara da katılım sertifikası verildi. 45 dakikalık mücadelenin sonunda Kızlar kategorisinde Suzan Mehmet Gönç Meslek Lisesi 1. olurken, Erkekler kategorisinde ise Başkent Anadolu Lisesi 1. oldu. 

Editör: Ramazan Atabey