Efes Antik Kenti'nde gece konserleri başlıyor Efes Antik Kenti'nde gece konserleri başlıyor

Tims&B’nin Netflix için hayata geçirdiği yeni dizi "Kuşatma", izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu, başarılı senaristlerden Meriç Acemi tarafından kaleme alınıyor.

Dizinin merkezinde, denizcilik sektöründe hızla büyüyen Bulut ailesinin öyküsü yer alacak. Engin Akyürek, ailenin akıl hocası ve lideri "Osman Bulut" karakterine hayat verirken, Aslı Enver ise ona meydan okuyan başarılı tasarımcı "Nihal" rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Diziye genç yetenek Taro Emir "Arda" karakteri ile dâhil olurken, başarılı oyuncu Zeynep Oymak ise "Berna" karakterini canlandıracak. Oymak, “Ömer” dizisinin ardından son olarak “Gölgede 39 Derece” adlı dijital sinema filminde izleyicilerle buluşmuştu.

Eylül sonunda sete çıkması planlanan ve 8 bölüm olarak çekilecek olan "Kuşatma", bir yalının ele geçiriliş hikayesini merkez alarak aile içi dinamikler ve tarihi göndermelerle zenginleştirilmiş bir kurgu sunacak. Dizi, kadın-erkek ilişkilerini tarihten bugüne taşıyan etkileyici bir anlatımla izleyicinin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş