Haber Merkezi - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ErsoyAntalya'nın Gündoğmuş ilçesinde muhtarlar, partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da halk buluşmasında konuştu: CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da halk buluşmasında konuştu:

"Antalya'da büyükşehir ve bazı ilçeleri tekrar kazanıp hizmet ağımızı genişletmek istiyoruz" diyen Ersoy, ilçe ilçe sorunları çözmek istediklerini belirtti. 

Öte yandan, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, Antalya'dan sorumlu bakan olarak kenti ilçe ilçe gezdiğini ve sorunları, talepleri dinlediğini söyleyen Ersoy, 31 Mart'taki seçimlerin Antalya için önemine dikkat çekti.

Bakan Ersoy, seçimlerde adayları Ali Gülen'e destek isteyerek, şunları kaydetti: 

"Antalya'da büyükşehir ve bazı ilçeleri tekrar kazanıp hizmet ağımızı genişletmek istiyoruz. İlçe ilçe sorunlarımızı çözmek istiyoruz. Antalya, Türkiye ekonomisi açısından çok önemli bir şehir. Türkiye'nin en çok turist, ziyaretçi alan şehri. Kültür ve turizm konusunda da Gündoğmuş'un hak ettiği payı alması gerekiyor." 

Editör: Haber Merkezi