Güncel

KRT TV'de yeni bir istifa daha

Bir süre önce el değiştiren KRT TV'de yeni dönem ayrılıkları sürüyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - KRT TV’yi iş insanı Fırat Bozfırat'ın satın alması sonrası istifalar devam ediyor. Son olarak 4 yıldır kanalın genel yayın yönetmenliğini yapan Fikret Bulut görevinden istifa etti.

MedyaRadar’ın haberine göre 4 yıldır genel yayın yönetmenliği yapan Fikret Bulut, kanaldan ayrıldı.

KRT’den istifaya ilişkin açıklama yapılmazken daha önce de krttv.com.tr'nin genel yayın yönetmeni Cihan Güner ve haber koordinatörü Barış Can istifa etmişti.

Cihan Güner istifasını sosyal medya hesabından “Yaklaşık 6 yıl önce KRT’de başladığımız yolculuk, bugün sonlandı. Sevgili Adnan Bulut kaptanlığında, ekip arkadaşlarım ile çok güzel işler yaptık, gazeteciliğin namusunu koruduk. Takip eden, gerçeği aramamıza destek verenlere teşekkür ederim. Yine buluşacağız dostlarım" sözleriyle duyururken

Eski genel yayın yönetmeni Adnan Bulut ise Güner'in paylaşımı alıntılayarak "Eline, aklına, yüreğine sağlık kardeşim. Meslek onurundan, gazeteciliğin evrensel değerlerinden taviz vermeden şerefimizle, haysiyetimizle bir süreci tamamladık. Umuda ve aydınlığa doğru yolculuğumuz omuz omuza sürüyor" yorumunda bulunmuştu.