Haber Merkezi - İngiliz Kraliyet Ailesi, bir skandalla daha karşı karşıya. Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, bir ameliyat geçirmişti. Ardından Galler Prensesi, tüm bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etmişti. Ameliyatın üzerinden zaman geçmesine rağmen Galler Prensesi Kate'in bir süredir gözlerden uzak olması birçok söylentiye neden oldu.

İsrail, Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: Hizbullah noktaları hedef alındı İsrail, Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: Hizbullah noktaları hedef alındı

Kate William

Daily Mail'in haberine göre, Prenses Kate, eşi Prens William ise Windsor Kalesi'nden "özel bir randevu" için ayrılırken görüntülendi. Prens Willam'ın Westminster Manastırı'na gittiği bilinse de, Galler Prensesi'nin nereye gittiği hakkında bir bilgi yok. Ortaya çıkan son iddia ise,  Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton'ı aldattığı oldu. İddiaya göre Prens William, Lady Rose Hanbury ile bir ilişki yaşıyor. Prens William'ın Prenses Kate'i Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ve boşanma söylentileri gündemdeki yerini aldı. 

Editör: Haber Merkezi