Trend Haberler

Kimse tanıyamadı: Adriana Lima'yı gören şok geçirdi

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, doğum sonrası kilo vererek eski formuna kavuştu. Katıldığı galada boy gösteren Lima'nın yeniden kilo aldığı gözlemlendi. Ayrıca geçirdiği estetik operasyonlarıyla dikkat çeken Lima'yı kimse tanıyamadı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Brezilyalı ünlü model Adriana Lima, son zamanlarda uğradığı değişimlerle gündemde. Geçtiğimiz yıl üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Lima, hamilelik sürecindeki fazla kilo almış ve kilolu haliyla gündemden düşmemişti.

Bu nedenle eleştirilere maruz kalan Lima, daha sonra kilo vererek eski görünümüne kavuşmuştu. Spor yaparak formunu yakalayan Lima, hayranlarından yeniden övgü almaya başladı. Ancak Lima, son olarak bir film galasına katılarak kırmızı halıda boy gösterdi.

Kilolarını yeniden aldığı gözlemlenen Lima, yüzündeki estetiksel değişimler nedneiyle gündem oldu. Los Angeles’taki galaya damga vuran ünlü model, hem tarzıyla hem de estetiğiyle gündemde yer aldı. 42 yaşındaki Lima’nın hayranları Fransız askısı yaptırdığını öne sürdü. Estetiğin dozunu kaçırması ise bir kez daha eleştirileri beraberinde getirdi.