Politika

Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Altaylı'ya yanıt: Şunun bunun adamı demek kolay

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’nın “AK Parti’nin adamı, vatan haini” sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Ben AK Parti'nin adamı değilim. Fatih Altaylı benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu?” dedi.

Abone Ol

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EKOL TV canlı yayınına katılarak Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’nın “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o Ak Parti’nin adamı, vatan haini” sözlerine yanıt verdi. Fatih Altaylı’ya yönelik “Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu?” diye soran Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Bunları söyleyen birisi nasıl AK Parti’nin adamı oluyor? Bunun yanıtını versin önce, sonra ben gereğini söylerim. Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu? Bu kadar net değil, neden bu kadar net değil? Çünkü Kılıçdaroğlu'na çatmak çok kolay, yazmak çok kolay, hakaret etmek çok kolay. Şunun bunun adamı demek çok kolay. Kemal Kılıçdaroğlu acaba birisinden beş kuruş para aldı mı? Kemal Kılıçdaroğlu acaba kendisi ve evlatlarıyla, çocuklarıyla beraber bu ülkede acaba ne yaptı? Düne kadar hala devam eden, devleti soyan bir organa ben nasıl diyebilirim ki ‘Ben böyleyim. Onlara yardım ediyorum.’ Akıl var mantık var. Ben hiçbir zaman birilerine güzelleme de yapmadım. Doğruysa adama ‘Doğru’ deriz. Yeri geldiği zaman nabza göre şerbet de vermedim. Ben herkesi çok iyi bilirim, herkesi gayet iyi bilirim.”