Politika

Kılıçdaroğlu, SHP iddialarına yanıt verdi: Asparagas haberler

Önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Şerafettin Bahadır'ı tedavi gördüğü Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, tekrar kurulan Sosyal Demokrat Halkçı Parti'yi (SHP) desteklediği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını bildirdi.

Abone Ol

Önceki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tekrar kurulan Sosyal Demokrat Halkçı Parti'yi (SHP) desteklediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

Kılıçdaroğlu, silahlı saldırı nedeniyle ağır yaralanan Pınarbaşı Belediye Meclisi üyesi adayı CHP'li Şerafettin Bahadır'ı tedavi gördüğü Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Kayseri'ye gelişinde CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin ve partililerce Kuzey Çevreyolu kent girişinde karşılanan Kılıçdaroğlu, daha sonra Kayseri Şehir Hastanesine geçti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, siyasette şiddetin olmaması gerektiğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Bir belediye başkanımızın kazanmasını, arkasından sevinç gösterilerini olağan karşılamak lazım. Ama şiddet olması, hatta insanın ölümüne yol açacak dozda bir şiddeti asla ve asla kabul etmek mümkün değildir. Şerafettin Bey'i ziyaret ettim. Sağ olsun doktorlar ve bütün ekipleri gereken özeni göstermişler, iyi durumda, biraz daha yatacak. İyi durumda olması bizim en büyük tesellimiz. Hayatını kaybetseydi bu gerçekten de büyük bir dram olacaktı. Akıl tutulması gibi bir şey, bir insana şiddet uygulamak, onun ölümüne yol açacak dozda şiddeti büyütmek asla ve asla doğru değil. Hepinizin huzurunda hastanenin başhekimine, çalışanlarına hepsine yürekten teşekkür ediyorum."